Σοβαρή υπόθεση δωροδοκίας στη Θεσσαλονίκη με εμπλοκή νεκροτόμων και ιατροδικαστών
Οι αξιωματούχοι των Αδιάφθορων έχουν προβεί σε δύο συλλήψεις ατόμων που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δωροληψία και δωροδοκία.

Από το πρωί της Δευτέρας (7/4), η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει μεγάλης κλίμακας επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, σε μια υπόθεση που αφορά δωροδοκίες και δωροληψίες με εμπλοκή νεκροτόμων και ιατροδικαστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι αξιωματούχοι των Αδιάφθορων έχουν προβεί σε δύο συλλήψεις ατόμων που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δωροληψία και δωροδοκία.
Παράλληλα, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι πιθανό να ακολουθήσουν νέες συλλήψεις μέχρι το απόγευμα.
Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς εμπλέκονται επαγγελματίες που σχετίζονται με ιατροδικαστικές εξετάσεις και νεκροψίες, με πιθανές επιπτώσεις σε δικαστικές υποθέσεις. Οι αρχές εξετάζουν την έκταση του δικτύου που εμπλέκεται, τις συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου πιθανώς επηρεάστηκαν εξετάσεις ή αναφορές και τις πιθανές συνδέσεις με άλλα στελέχη του δικαστικού ή αστυνομικού συστήματος.
Η έρευνα αναμένεται να διευρυνθεί, ενώ οι αρχές διατηρούν απόρρητο μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.
Διαβάστε επίσης
Οικονομικό σεισμό προκαλούν οι δασμοί Τραμπ: «Βουλιάζουν» τα χρηματιστήρια
Καιρός: Ανοιξιάτικος χιονιάς, πτώση 15 βαθμών, η πρόγνωση για την Πάτρα
«Καλάθι του Πάσχα»: Σε ισχύ από σήμερα 7/4, πόσο θα διαρκέσει, ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή
Ένοπλη ληστεία στην Λυκοποριά Κορινθίας στα όρια με Αχαΐα, ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ
Αχαΐα: Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Πάτρα, πού ήταν το επίκεντρο, τι λέει ο Τσελέντης
Ο Patras Half Marathon έγραψε ιστορία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Πάτρα: Σύλληψη στρατιωτικού για σεξουαλική παρενόχληση, τι συνέβη
Μεγάλο ενδιαφέρον των πατρινών για το φετινό Πάσχα, στα ίδια επίπεδα με το 2024 οι τιμές
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News