Σοβαρό ατύχημα στην 2η Ανάβαση Αγρινίου-Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αρτας ο οδηγός, μάχεται για τη ζωή του…
Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ μετά το συμβάν η αγωνιστική διαδικασία διακόπηκε προσωρινά
Προσωρινή διακοπή προκάλεσε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 4 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της 2ης Ανάβασης Αγρινίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του, Αγρινιώτης οδηγός έχασε τον έλεγχο του αγωνιστικού του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί από την πορεία του.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του οδηγού. Ακολούθως, ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Συναγερμός για φωτιά στην Κεφαλονιά, 112 για τρεις περιοχές
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, καθώς ο νεαρός οδηγός έχει διασωληνωθεί, ενώ οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του.
Ο οδηγός υπέστη σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του.
Εν συνεχεία ο 31χρονος κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Άρτας για νοσηλεία, με τις επόμενες 48 ώρες να αξιολογούνται ως ιδιαίτερα κρίσιμες από τους ιατρούς.
Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ μετά το συμβάν η αγωνιστική διαδικασία διακόπηκε προσωρινά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χάος προκάλεσε στην F1 ένα bug στο λογισμικό των μονοθέσιων
Επιστροφή φόρου εισοδήματος: πότε πιστώνεται και γιατί δεν ήρθε
Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών σε συλλαλητήριο κατά του πολέμου
Η Meta σου δίνει εργαλεία να φτιάξεις τις δικές τους AI συσκευές
Έναρξη επιτηδευματία 2026: πώς γίνεται στο myAADE και στον e-ΕΦΚΑ
