Σπάρτη: Επίθεση σε 15χρονη από συμμαθήτρια και την αδερφή της, την έγδυσαν και την χτυπούσαν
Η έξαρση της βίας ανηλίκων προβληματίζει και στη Σπάρτη. Ένα 15χρονο κορίτσι δέχτηκε επίθεση από συμμαθήτρια και την 19χρονη αδερφή της
Παρά τις εκκλήσεις και τα μέτρα που κατά καιρούς λαμβάνονται, τα επεισόδια συνεχίζονται και στη Σπάρτη. Πρωταγωνιστούν όλο και περισσότερα ανήλικα παιδιά που επιχειρούν να λύσουν «παρεξηγήσεις» τους με τη βία. Τελευταίο θύμα ένα 15χρονο κορίτσι που κατήγγειλε την άγρια επίθεση που δέχτηκε από συμμαθήτρια και την 19χρονη αδερφή της. Την ακινητοποίησαν και αφού της έβγαλαν την μπλούζα που φορούσε, άρχισαν να την χτυπούν ακόμα και στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις Αρχές ο πατέρας της 15χρονης, οι δύο κοπέλες, οι οποίες είναι από την Αλβανία, φέρονται αρχικά να εξύβρισαν την ανήλικη μαθήτρια, να την απείλησαν και στη συνέχεια να της αφαίρεσαν την μπλούζα που φορούσε, πριν ξεκινήσουν να την χτυπούν.
Η 15χρονη τραυματίστηκε ελαφρά στον λαιμό, στην πλάτη και στο κεφάλι. Οι έρευνες μετά την καταγγελία απέδωσαν και το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα συνελήφθησαν οι δύο κοπέλες αλλά και η μητέρα τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
6 τροφές που οι γαστρεντερολόγοι αποφεύγουν σχεδόν πάντα
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
Κλέλια Ανδριολάτου: «Εκρηκτική» και εντυπωσιακή έκανε γιόγκα στον Αχέροντα ΒΙΝΤΕΟ
Το «αθώο» συμπλήρωμα που μπορεί να βλάψει το συκώτι
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στο Λαογραφικό Μουσείο Καμενιάνων ΦΩΤΟ
Ποιοι δικαιούνται σύνταξη 409 ευρώ χωρίς ένσημα
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
