Σπυρόπουλος: “Τα …μωρά μεγάλωσαν και έφτασαν στο πρώτο final-4”

Σπυρόπουλος

Στην Πάτρα και το κλειστό γυμναστήριο «Κ. Πετρόπουλος» θα φιλοξενηθεί το τριήμερο 19-21 Ιουνίου το φετινό Finla-4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ18.

Στην τελική φάση συμμετέχουν ο ΓΣ Άθλος Πατρέων, ο κάτοχος του τίτλου ΑΟΝΣ Μίλων, ο ΠΑΟΚ και ο ΑΣΑ Έβρος Σουφλίου.

Ο ΓΣ Άθλος Πατρέων μετράει 6 χρόνια ζωής, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες (πρωταθλητής ΕΣΠΕΠ στο Κ17 τη διετία 2022-2023) κι όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Σπυρόπουλος: «Δουλεύουμε αυτά τα παιδιά από… μωρά και τώρα τα μωρά μεγαλώσανε και φτάσαμε στο πρώτο μας Final-4. Όταν ξεκινούσε η χρονιά θέλανε να κάνουμε μια καλή πορεία στο Κ18 γιατί ξέραμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα. Ούτως ή άλλως η βάση του εφηβικού, που έφτασε στους 16 του Πανελληνίου ήταν η παιδική ομάδα».

Κι όσον αφορά τους στόχους της ομάδας στο Final-4 «… όπως όλες οι ομάδες θέλουμε να πάρουμε ένα μετάλλιο, αλλά και να παίξουμε καλό βόλεϊ όπως κάναμε στην προημιτελική και ημιτελική φάση. Ίσως ο Μίλων και το Σουφλί λόγω των διεθνών αθλητών που διαθέτουν να έχουν κάποιες περισσότερες ελπίδες, αλλά σ’ αυτές τις ηλικίες ποτέ δεν ξέρεις».