Σπύρος Μυλωνάς: Η βία κατά των γυναικών είναι ακόμα μια πανδημία

«Αποτελεί πολιτικό καθήκον και κοινωνική υποχρέωση όλων μας οι προσπάθειες εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών κι αυτή η προσπάθεια δεν πρέπει να έχει όρια και αμφισημίες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μυλωνάς.

 

Σπύρος Μυλωνάς: Η βία κατά των γυναικών είναι ακόμα μια πανδημία

Ως μια ακόμα πανδημία χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς τη βία κατά των γυναικών. Η σχετική δήλωση του Σπύρου Μυλωνά είναι η εξής:

«Η σημερινή ημέρα (25η Νοεμβρίου) είναι αφιερωμένη στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, φαινόμενο που αποτελεί μια ακόμα πανδημία.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας εμφανίζουν ανοδική τάση. Πρόκειται για μια ηθική προσβολή για όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια και μια απόδειξη της αποτυχίας των ανδρών να αποδεχθούν την ισότητα και την αξιοπρέπεια των γυναικών.

Είναι αλήθεια ότι ζούμε σε μια κοινωνία που κυριαρχείται από άνδρες. Οι γυναίκες γίνονται ευάλωτες στη βία μέσω των πολλαπλών τρόπων με τους οποίους τις κρατάμε άνισες.

Αποτελεί πολιτικό καθήκον και κοινωνική υποχρέωση όλων μας οι προσπάθειες εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών κι αυτή η προσπάθεια δεν πρέπει να έχει όρια και αμφισημίες»

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ