Στα χνάρια της τουρκικής μαφίας: Η μυστική επιχείρηση της ΕΥΠ πίσω από τους πυροβολισμούς
Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν πως το στέλεχος της ΕΥΠ που έγινε στόχος πυρών σε πρατήριο της Θεσσαλονίκης, συμμετείχε σε μυστική επιχείρηση για την τουρκική μαφία. Οι δράστες φέρονται να σχετίζονται με εγκληματικό δίκτυο που χαρτογραφείται στη Βόρεια Ελλάδα.
Δεν ήταν ένα τυχαίο περιστατικό οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν σε πρατήριο καυσίμων στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης. Το αυτοκίνητο που δέχθηκε πέντε σφαίρες ανήκε σε στέλεχος της ΕΥΠ, το οποίο συμμετείχε σε μυστική επιχείρηση παρακολούθησης τριών Τούρκων που θεωρούνται μέλη της τουρκικής μαφίας.
Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, το συγκεκριμένο κύκλωμα έχει διασυνδέσεις με εγκλήματα όπως δολοφονίες και διακίνηση ναρκωτικών.
Προσαγωγές Τούρκων για τους πυροβολισμούς κατά πρακτόρων της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη ΝΕΟΤΕΡΑ
Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε όταν οι ύποπτοι σταμάτησαν στο πρατήριο, προφασιζόμενοι ανεφοδιασμό. Ένας από τους επιβάτες κατέβηκε, πλησίασε το όχημα της ΕΥΠ και άνοιξε πυρ, προκαλώντας υλικές ζημιές χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι αρχές εικάζουν πως πιθανόν να θεώρησαν ότι παρακολουθούνταν από αντίπαλη συμμορία.
Ακολούθησαν επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή, με έξι προσαγωγές υπόπτων. Η υπόθεση ερευνάται πλέον από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας εξάρθρωσης του τουρκικού εγκληματικού δικτύου που φαίνεται να δρα στη Βόρεια Ελλάδα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νομίζετε ότι το κατεψυγμένο κοτόπουλο δεν χαλάει; Δείτε τι λένε οι ειδικοί
Το Google ετοιμάζει widget που θα αλλάξει τον τρόπο που μεταφράζεις στο κινητό
10 χρόνια Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”
Τι ώρα πρέπει να τρώτε για να προστατεύσετε τη μνήμη σας; Η απάντηση των ειδικών
Ένα spa για τα πόδια σου: Το νέο slide της Nike αλλάζει την έννοια της χαλάρωσης
Γιώργος Κακοσαίος: Πέρυσι είχα ένα θέμα με τη φωνή μου
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στον Ελαιώνα
