Στα Καλαβρυτοχώρια ο Ζαΐμης
Στον τόπο καταγωγής του
Με αδελφικούς φίλους και πολλά έργα στα Καλαβρυτοχώρια απ’ όπου κατάγεται, πέρασε αρκετό χρόνο τις προηγούμενες ημέρες μαζί με τη σύζυγό του ο αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη, Φωκίωνας Ζαΐμης.
Είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αδελφικούς φίλους, να επισκεφθεί επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής του Δήμου και να δώσει το παρών σε αρκετές πολιτιστικές εκδηλώσεις τοπικών κοινοτήτων. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζαΐμης είχε συνεργαστεί με τους συναρμόδιους φορείς για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, ενώ τώρα εργάζεται για να προχωρήσει άμεσα και η δεύτερη φάση του έργου.
Με πρωτοβουλία του προχωρούν και μια σειρά έργων που σχεδιάζονται σε τοπικές κοινότητες των Καλαβρύτων με έμφαση στην ανάδειξη του πολιτισμού, της καινοτομίας και της αγροδιατροφής μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πλημμύρισε από παιδικές φωνές ο Άγιος Ανδρέας ΦΩΤΟ
Πρέπει ή δεν πρέπει να φορτίζεις πάντα το κινητό σου στο 100%;
Η AI αλλάζει το Google Search και απειλεί το επιχειρηματικό μοντέλο που το έκανε κυρίαρχο
Βασίλης Θωμόπουλος: Δεν διαλέγω εγώ αν θα δουλέψω με τον Πέτρο Φιλιππίδη
Εμβόλιο γρίπης στα παιδιά: ποια πρέπει να το κάνουν
