Σταϊκούρας με Αλεξοπούλου σήμερα και στην Πάτρα – Πού θα πάνε ποιους θα συναντήσουν
Επισκέψεις σε υποδομες και μεταφορες σε Αχαΐα – Αιτωλοακαρνανία, από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα και την Πατρινή υφυπουργό για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου.
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας και η υφυπουργός για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, θα μεταβούν σήμερα Πέμπτη 20/07/2023, στην Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία, συνοδευόμενοι από τους γγ Υποδομών Μαρία-Ελλη Γεράρδη και Μεταφορών, Γιάννη Ξιφαρά.
Στις 8.30π.μ. επισκέφθηκαν το εργοτάξιο του αυτοκινητοδρόμου Ακτίου- Αμβρακίας,

Sτις 11π.μ. θα μεταβούν στο εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού, στο τμήμα Πατρών-Πύργου, στη θέση Καμίνια Πατρών, στις 11.45π.μ. θα έχουν συνάντηση με τις διοικήσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας και Αιγίου, στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου επί της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, στις 12.15μ.μ. θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα γραφεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας και τέλος, στις 2μ.μ. θα επισκεφθούν την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα με 700 θέσεις εργασίας στις 7 Νοεμβρίου 2026
Η Volkswagen φέρνει τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά της στην Κίνα και η Ευρώπη θα περιμένει
Στράτος Τζώρτζογλου: Η μητέρα μου είχε πιει χλωρίνη επειδή νόμιζε ότι ο πατέρας μου την απατούσε
Πώς να κάνεις block τις ανεπιθύμητες κλήσεις στο κινητό: Μητρώο 11, Android, iPhone και ανώνυμα νούμερα
Η Amazon παρουσίασε πέντε νέες συσκευές Alexa
