Σταϊκούρας, Ταχιάος και Πιερρακάκης στην Πάτρα
Διήμερο υπουργικών αφίξεων στην Πάτρα. Σταϊκούρας για Πατρών – Πύργου, Πιερρακάκης στη Σύνοδο των Πρυτάνεων.
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Νίκος Ταχιάος, θα βρεθούν σήμερα Πέμπτη 18/07/2024, στην Πάτρα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα επισκεφθεί αύριο το Κέντρο Λειτουργίας της Ολυμπίας Οδού στο Ρίο, στις 4 το μεσημέρι, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας και εκπρόσωπους των αρμόδιων κατασκευαστών, οι οποίοι ενημερώσουν τους κ. Σταϊκούρα και Ταχιάο, για την πρόοδο της κατασκευής της Πατρών- Πύργου.
Αύριο Παρασκευή 18/07/2024 τη σκυτάλη των κυβερνητικών αφίξεων παίρνει ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακής, που θα παραστεί στη Σύνοδο των Πρυτάνεων, που διεξάγεται στην Πάτρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Η Ένωση Γυναικών Πάτρας στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
