Σταϊκούρας, Ταχιάος και Πιερρακάκης στην Πάτρα
Διήμερο υπουργικών αφίξεων στην Πάτρα. Σταϊκούρας για Πατρών – Πύργου, Πιερρακάκης στη Σύνοδο των Πρυτάνεων.
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Νίκος Ταχιάος, θα βρεθούν σήμερα Πέμπτη 18/07/2024, στην Πάτρα.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα επισκεφθεί αύριο το Κέντρο Λειτουργίας της Ολυμπίας Οδού στο Ρίο, στις 4 το μεσημέρι, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας και εκπρόσωπους των αρμόδιων κατασκευαστών, οι οποίοι ενημερώσουν τους κ. Σταϊκούρα και Ταχιάο, για την πρόοδο της κατασκευής της Πατρών- Πύργου.
Αύριο Παρασκευή 18/07/2024 τη σκυτάλη των κυβερνητικών αφίξεων παίρνει ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακής, που θα παραστεί στη Σύνοδο των Πρυτάνεων, που διεξάγεται στην Πάτρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ακυρώσετε ένα email πριν το διαβάσει ο παραλήπτης σε Gmail, Outlook και Apple Mail
Ένα βίντεο του 2000 προέβλεψε τα AI chatbots και είναι ανατριχιαστικό
Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος Γλαύκου ΦΩΤΟ
Φαρμακείο αυτοκινήτου: Αυτή είναι η νέα υποχρεωτική λίστα – Τι ελέγχει ο ΚΟΚ
Η λειτουργία του Apple Watch που λίγοι γνωρίζουν και ίσως σώσει ζωές
Τα εγκώμια της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Αγία Ειρήνη Ριγανοκάμπου ΦΩΤΟ
Πώς να κάψετε το λίπος στην κοιλιά χωρίς να πατήσετε στο γυμναστήριο
Η AI σχεδιάζει πλέον ιούς – Η ανακάλυψη που μπορεί να σώσει ζωές ή να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης
