Σταύρος Ζαλμάς: «Έχω φτάσει στον εισαγγελέα λόγω παρενοχλήσεων από θαυμάστρια»
«Δεν φοβήθηκα. Απλά ήταν πολύ ενοχλητικό».
«Έχω φτάσει στον εισαγγελέα λόγω παρενοχλήσεων που δεχόμουν από θαυμάστρια» αποκάλυψε ο Σταύρος Ζαλμάς. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» με την Ελένη Τσολάκη.
Ο Σταύρος Ζαλμάς μιλώντας στο «Πρωινό Σου Σου» και στην Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη φανατική θαυμάστρια που είχε κάποτε.
«Ποτέ δεν απασχόλησα τη δημοσιότητα με την προσωπική μου ζωή. Δεν ήθελα να κάνω κατάχρηση της δημοσιότητάς μου, δεν θέλω να γίνομαι μαϊντανός. Το ”Άγγιγμα Ψυχής” είχε κάνει ρεκόρ τηλεθέασης, 75%. Διαχειρίστηκα δύσκολα την επιτυχία της σειράς. Έχω φτάσει στον εισαγγελέα λόγω παρενοχλήσεων που δεχόμουν από θαυμάστρια.
Δεν φοβήθηκα. Απλά ήταν πολύ ενοχλητικό να χτυπάει το τηλέφωνό σου κάθε 30 δευτερόλεπτα. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήταν καλά ψυχικά. Ευτυχώς κάποια στιγμή σταμάτησε, μετά από 1-2 χρόνια», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.
View Video – no integration ID provided
Πηγή: newsit
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πώς να σώσετε την πρώτη κατοικία από πλειστηριασμό
Με τους Ευρωπαίους Περιηγητές στα Χαμάμ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στο Πολύεδρο: ΦΩΤΟ
Νέο Android malware με AI που κλέβει PIN και κωδικούς και δεν φεύγει με unistall
Πώς να ρίξετε τη χοληστερόλη σε 30 μέρες: Οι κινήσεις που φέρνουν αποτελέσματα
Η μεγάλη γιορτή της μπύρας για πρώτη φορά στην Πάτρα
