Στέφανος Πετσάλης: Το ευχαριστώ της οικογένειας στο προσωπικό της μονάδας αιμοκάθαρσης ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της.

Στέφανος Πετσάλης: Το ευχαριστώ της οικογένειας στο προσωπικό της μονάδας αιμοκάθαρσης ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Τις ευχαριστίες της θέλησε να εκφράσει η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία και πρωτεργάτη του Πατρινού Καρναβαλιού, Στέφανου Πετσάλη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ο εκλιπών είχε καταστήματα με αυτοκινητιστικά είδη και ενδύματα,  ενώ αγαπούσε πολύ το Πατρινό Καρναβάλι συμβάλλοντας στην εξέλιξή του. Διατέλεσε πρόεδρος του Καρναβαλικού Κομιτάτου και ήταν η «ψυχή» του μεγάλου χορού της τελευταίας Κυριακής, τον οποίο εμπνεύστηκε και διοργάνωνε με μεγάλο ενθουσιασμό.

Με τη σύζυγό του Νίκη Παπανδρέου- Πετσάλη, απέκτησε δυο κόρες την Μαρία Πετσάλη, παιδίατρο, που έχει παντρευτεί το δικηγόρο Ηλία Στεφανόπουλο, γιο του προέδρου της Δημοκρατίας και την Σοφία Πετσάλη, οδοντίατρο.

Το μήνυμα της οικογένειας

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας προς τους θεράποντες ιατρούς Νεφρολόγους  Dr ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΡΙΓΚΑ και Dr ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΟΥΖΔΑΜΠΑΝΗ   καθώς και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοκάθαρσης ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ για την άριστη ιατρική φροντίδα και την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όλη τη διάρκεια της ασθένειας του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΕΤΣΑΛΗ

Η σύζυγος Νίκη, τα παιδιά Μαρία, Ηλίας και Σοφία

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments