Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ο 20χρονος-θύμα τροχαίου στο Αγρίνιο
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων διακομίστηκε ο 20χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι σε τροχαίο στο Αγρίνιο.
Διακομίστηκε πριν λίγη ώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο 20χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στο Αγρίνιο.
Το τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Ίσκου και Γρ. Λαμπράκη όταν δίκυκλο, με δύο αναβάτες, συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό.
Αγρίνιο: Σοβαρός τραυματισμός νεαρού δικυκλιστή
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε στο λαιμό ο νεαρός οδηγός του δίκυκλου (σ.σ. φερεται να προσέκρουσε με το κεφάλι στο πίσω τζάμι του Ι.Χ.) και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση.
Κρίθηκε, στη συνέχεια, αναγκαία η νοσηλεία του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ξεκίνησε η αναζήτηση για διαθέσιμη ΜΕΘ. Βρέθηκε κλίνη στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε.
Υπενθυμίζεται πως η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου παραμένει σε αναστολή και αναμένεται η επαναλειτουργία της τον προσεχή Ιανουάριο.
Πηγή: agriniopress.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τελικά το καρπούζι παχαίνει ή κάνει για δίαιτα;
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αναβάλλεται προγραμματισμένη συναυλία του
Η αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη
Η κρίση του πετρελαίου εκτοξεύει τις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Γιόρτασε ο Άγιος Παντελεήμονας στο γραφικό εκκλησάκι του Αιγίου ΦΩΤΟ
Οδηγός για αρχάριους: πώς να παίξετε πασιέντζα
Το Εργατικό Κέντρο Αιγίου στο Παραθεριστικού Κέντρο του ΟΤΕ στην Τέμενη
