Στη Νέα Υόρκη ο Ανδρέας Κατσανιώτης ΦΩΤΟ
Ο κ. Κατσανιώτης εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση σε εκδηλώσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής που κορυφώθηκαν με τα Θυρανοίξια του Αγίου Νικολάου Νέας Υόρκης που τελέστηκαν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.
Σημαντικές συναντήσεις με εκπροσώπους της ομογένειας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης κατά την επίσκεψή του στην Νέα Υόρκη 29/10 – 2/11.
Ο κ. Κατσανιώτης εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση σε εκδηλώσεις του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Αρχιεπισκοπής της Αμερικής που κορυφώθηκαν με τα Θυρανοίξια του Αγίου Νικολάου Νέας Υόρκης που τελέστηκαν από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.
Συγκεκριμένα στις 29/10 συμμετείχε σε ειδική εκδήλωση του «Ιδρύματος Πατριάρχης Βαρθολομαίος» με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.
Στις 30/10 έλαβε μέρος στην τελετή βραβείων «Αθηναγόρας» για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που απένειμε ο Οικουμενικός Πατριάρχης στους πρωτοπόρους στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό: Αλμπερτ Μπουλρά (Pfizer), Οργκουν Σαχίν (BioNTech), τον Τζορτζ Γιανκόπουλο και Χρήστο Κυρατσούς (Regeneron).
Παράλληλα, ο κ. Κατσανιώτης πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με οικονομικούς και επιστημονικούς παράγοντες της ομογένειας ενώ επισκέφθηκε το ιστορικό σχολείο της ελληνοαμερικάνικης κοινότητας «Αγιος Δημήτριος», τα γραφεία της μεγάλης εφημερίδας της Διασποράς «Εθνικός Κήρυκας» και τις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού Cosmos FM. Δείπνο προς τιμή του Υφυπουργού παρέθεσαν τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου Πατρινών Νέας Υόρκης «Κωστής Παλαμάς».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών διοργανώνει εκδηλώσεις
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Νέο AI μοντέλο της Alibaba φτιάχνει κινηματογραφικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους













