Στην αντεπίθεση η Καϊλή – Καταθέτει προσφυγή για την άρση της ασυλίας της
Συγκεκριμένα, αφορά στην υπόθεση για τους μισθούς των υπαλλήλων της κ. Καϊλή όπου κατά τη διάρκεια του Qatargate η Ευρωπαία Εισαγγελέας αποκάλυψε το θέμα ζητώντας την άρση της ασυλίας της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, κάτι που έχει ξεκινήσει να δρομολογείται στην Ευρωβουλή.
Η Εύα Καϊλή περνάει στην αντεπίθεση και μέσω του δικηγόρου της καταθέτει προσφυγή εναντίον της απόφασης για την άρση της ασυλία της.
Συγκεκριμένα, αφορά στην υπόθεση για τους μισθούς των υπαλλήλων της κ. Καϊλή όπου κατά τη διάρκεια του Qatargate η Ευρωπαία Εισαγγελέας αποκάλυψε το θέμα ζητώντας την άρση της ασυλίας της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, κάτι που έχει ξεκινήσει να δρομολογείται στην Ευρωβουλή.
Όπως επιβεβαίωσαν στο MEGA πηγές της Ευρωβουλής, στην οποία έχει επιδοθεί το έγγραφο, η προσφυγή αναφέρει ότι δεν συντρέχει η προϋπόθεση του αυτοφώρου για να γίνει άρση της ασυλίας ενός ευρωβουλευτή διότι η υπόθεση αμφισβήτησης των επιδομάτων των βοηθών της χρονολογείται την περίοδο 2014-2021.
Ένας επιπλέον λόγος είναι πως η έρευνα της «OLAF» είχε ολοκληρωθεί, συνεπώς η κ. Καϊλή δεν θα μπορούσε να την παρεμποδίσει.
Ερωτήματά για την χρονική σύμπτωση του Qatargate με την υπόθεση των μισθών
Οι ίδιοι νομικοί κύκλοι πάντως αφήνουν υπόνοιες και για την «χρονική σύμπτωση» του σκανδάλου του Κατάρ με την υπόθεση των μισθών λέγοντας ότι προκαλεί ερωτηματικά δεδομένου ότι η υπόθεση των μισθών θα μπορούσε να επιλυθεί διοικητικά εντός της Ευρωβουλής.
Ο δικηγόρο της υπόθεσης Σπύρος Παππάς αρνήθηκε να σχολιάσει για λόγους δεοντολογίας και όπως μας είπε επιφυλάχθηκε να αναπτύξει την επιχειρηματολογία του ενώπιον των βελγικών αρχών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
