Στην Ελλάδα σε κέντρο αποκατάστασης ο Γιώργος Μυλωνάκης
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ στις 15 Απριλίου 2026 είχε υποστεί ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο

Στη χώρα μας επέστρεψε μετά τις θεραπείες που έκανε σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος στις 15 Απριλίου υπέστη ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο.
«Οι Γερμανοί έκαναν αυτό που έπρεπε, και το έκαναν καλά χωρίς να αδικήσουμε τους Έλληνες γιατρούς γιατί ο Γιώργος Μυλωνάκης είχε την τύχη να βρεθεί στον Ευαγγελισμό με μια πολύ καλή ομάδα γιατρών» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμιτσιλή μεταφέροντας την είδηση.
Όπως είπε «ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι πλέον στην Ελλάδα, σε ένα κέντρο αποκατάστασης».
Σύμφωνα με την ίδια «είναι καλύτερα τα πράγματα και οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι μπορεί να είναι και όλα καλά πολύ σύντομα».
Απευθυνόμενη, μάλιστα, στη σύζυγό του κ. Μυλωνάκη, Τίνα Μεσσαροπούλου, «ετοιμάσου για θρησκευτικό τουρισμό, τόσα ταξίματα έχουμε κάνει».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News