Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ο Γιώργος Παπανδρέου
Ο πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε για τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της προστασίας του πολίτη, τα προβλήματα που συντελούν στη υποβάθμιση της ασφάλειας του πολίτη αλλά και για την απαραίτητη αναβάθμισης του ρόλου της Αστυνομίας, με όρους δημοκρατίας, κοινωνικής ειρήνης και συνοχής.
Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγο, Απόστολο Μαρτζάκλη και τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο, Θεόδωρο Τσάτσαρη.
Ο πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε για τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της προστασίας του πολίτη, τα προβλήματα που συντελούν στη υποβάθμιση της ασφάλειας του πολίτη αλλά και για την απαραίτητη αναβάθμισης του ρόλου της Αστυνομίας, με όρους δημοκρατίας, κοινωνικής ειρήνης και συνοχής.
Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα ενέργειες για την δημιουργία νέων σύγχρονων υποδομών καθώς και να προταχθεί ο εκσυγχρονισμός της δύναμης της Αστυνομίας με την αναβάθμιση του δημοκρατικού της ρόλου αλλά και κάθε υποστηρικτικής υπηρεσίας που θα προάγει το κοινωνικό της πρόσωπο, καθιστώντας το πολίτη συμμέτοχο στη νομιμότητα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Heart Aerospace: Πέταξε το μεγαλύτερο ηλεκτρικό αεροσκάφος που κατασκευάστηκε ποτέ
Της Παναγίας στις Μούρες Πιτίτσας
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Νέο λογότυπο Instagram: Η αλλαγή μιας δεκαετίας που διχάζει το κοινό
Δωρεά της ΠΕΣ στην «Επομεα Αιγιαλείας»
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Απαγόρευση social media: Ανατροπή στη Γαλλία από το ανώτατο δικαστήριο
