Στην Καρδίτσα συνεχίζει ο Δίπλαρος
Μια ακόμη σημαντική κίνηση είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει η Καρδίτσα, φέρνοντας εκ νέου στην Ελλάδα τον Νίκο Δίπλαρο (1,97 – 26 ετών).
Ο 26χρονος γκαρντ αγωνιστικέ την περσινή σεζόν στην Βουλγαρία με την Μπάλκαν έχοντας 7,9 πόντους, 4,6 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ, ενώ στο FIBA Europe cup και σε 5 παιχνίδια σκόραρε 10,8 πόντους και 6 ασίστ.
Ο Νίκος Δίπλαρος αποτέλεσε μέλος της χρυσής γενιάς των μικρών Εθνικών ομάδων, ενώ πριν το 2021 κατέκτησε το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό.
Πριν αποχωρήσει για τη Βουλγαρία αγωνίστηκε με επιτυχία στον Απόλλωνα Πατρών έχοντας 8.5 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής, και θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση για το συγκρότημα του Νίκου Παπανικολόπουλου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Παράσταση Καραγκιόζη από τον Φιλοδασικό Σύλλογο στο Πυργάκι Αιγιάλειας ΦΩΤΟ
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Ευλάβεια στο εξωκλήσι της Παναγίας της Μουριώτισσας στην Πιτίτσα ΦΩΤΟ
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
