Στην Κόρινθο η κόρη του Κ. Καραμανλή και όχι στην Πάτρα

Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τσεκάρει αν το Πανεπιστήμιο Πατρών έχει τέτοια Σχολή. Πολιτικές Επιστήμες στην ευρύτερη περιοχή έχει στην Κόρινθο, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

καραμανλής και Αλίκη e1630261071778

«Στο Πανεπιστήμιο Πατρών η κόρη του Κώστα Καραμανλή…». Το ‘γραψε ένα σάιτ κι αυτό ήταν. Σχεδόν όλα το αντέγραψαν και το ανέβασαν. Εμπορικό θέμα… Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού στην Πάτρα για σπουδές…
Δεν ισχύει, όμως. Για τον απλούστατο λόγο ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών δεν έχει Τμήμα Πολιτικών Επιστημών. Στην Κόρινθο θα φοιτήσει το κορίτσι.

Το κείμενο που αβασάνιστα κυκλοφορούσε όλη μέρα χθες στο διαδίκτυο έγραφε:
«Πανελλήνιες εξετάσεις έδωσαν και τα δύο παιδιά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Η κόρη του Αλίκη πέρασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ ο Αλέξανδρος Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη».

Κι όμως, σχεδόν κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τσεκάρει αν το Πανεπιστήμιο το «δικό μας» έχει τέτοια Σχολή. Παράξενο που δεν το ‘χαν ακούσει κάποιοι συνάδελφοι…
Πολιτικές Επιστήμες στην ευρύτερη περιοχή έχει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Και συγκεκριμένα το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, με έδρα την Κόρινθο. Σε αυτό εισάγεται η κόρη του πρώην πρωθυπουργού και νυν βουλευτή της ΝΔ.
Τηλεφώνησα χθες στον στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, Βασίλη Παπαδημητρίου, για ένα οριστικό τσεκάρισμα.
«Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου πέρασε η κόρη του προέδρου. Και το Τμήμα της εδρεύει στην Κόρινθο…», ήταν η απάντησή του.
Τόσο απλά…

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ntavlas brthday
SXEDIA
ArtWalk 6 Anders Gjennestad Break from the Past Patras 2021
2 13