Στην κυκλοφορία από σήμερα η Αττική οδός – Χωρίς διόδια την Κυριακή οι διελεύσεις
Από τις 8 το πρωί και πάλι στην κυκλοφορία η Αττική Οδός. Πώς θα πάρουν οι οδηγοί τα αυτοκίνητά τους
Μετά από περίπου 60 ώρες, σήμερα Πέμπτη 27/01/20211 στις το πρωί δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία η Αττική οδός.
Στην ανακοίνωση της εταιρείας υπάρχει ενημέρωση και για τους οδηγούς σχετικά το πώς θα πάρουν πίσω τα αυτοκίνητα που εγκατέλειψαν στο χιόνι κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.
Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού
«Η Αττική Οδός ενημερώνει ότι από την Πέμπτη 27/01 στις 8:00 το πρωί θα τεθούν σε λειτουργία και τα υπόλοιπα τμήματά της, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου.
Οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν άνευ καταβολής διοδίων έως και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου και ώρα 23:59, προς διευκόλυνση όλων των οδηγών λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων σε περιφερειακές οδούς.
Επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα. Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 29 χρόνια από το δυστύχημα στο Παρίσι – Η μαρτυρία του διασώστη
SweepLED: Η συσκευή 7 δολαρίων που εντοπίζει κρυφές κάμερες
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Εφερε από την Αίγυπτο 3.100 λαθραία τσιγάρα – Τον έπιασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
