Στην Πάτρα αύριο, 19 Ιουνίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, αλλαγή στην ώρα έναρξης και χρήσιμες οδηγίες

Δείτε πώς μπορείτε να μεταβείτε στον χώρο, πότε ξεκινά η συναυλία  και άλλες χρηστικές πληροφορίες

Πάτρα

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής έχουμε όσον αφορά την αυριανή συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Royal ενώ δίνονται και χρήσιμες πληροφορίες για το τι ισχύει κατά τη διάρκειά της.

Η αλλαγή όσον αφορά την ώρα έγκειται στο ότι θα ξεκινήσει όχι στις 9.30 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί αλλά στις 9 το βράδυ, ενώ αντίστοιχα οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8 το  βράδυ.

Η είσοδος των θεατών θα γίνεται από την πίσω είσοδο του Royal Theater επι της οδού Σουνίου, ενώ σημειώνεται πως η συναυλία είναι ορθίων και θα υπάρχουν θέσεις μόνο για συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες.

Όσοι δεν έχετε προλάβει να προμηθευτείτε έως τώρα εισιτήριο σημειώνεται πως εισιτήρια θα  πωλούνται και στην είσοδο της συναυλίας, ενώ απαγορεύεται η είσοδος με καπνογόνα, αιχμηρά και λοιπά επικίνδυνα αντικείμενα όπως επίσης και  με αναψυκτικά, τρόφιμα και λοιπά ποτά, καθώς εντός του χώρου θα λειτουργούν κυλικεία.

Η σύσταση των διοργανωτών είναι η προσέλευση να γίνεται με μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς ο χώρος δεν διαθέτει θέσεις για πάρκινγκ, ενώ σε  περίπτωση προσέλευσης με αυτοκίνητα προτείνεται το Εργοστάσιο Τέχνης (400 μέτρα) και τα Παλαια Σφαγεία (650 μέτρα) για ασφαλές και νόμιμο παρκάρισμα.