Στην Πάτρα σήμερα υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, θα προεδρεύσει σε συνδιάσκεψη στην «Αχάια Κλάους» για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, όπου θα προβεί σε ανακοινώσεις.

Στην Πάτρα σήμερα υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός

Πρώτα πράττει και στη συνέχεια δημοσιοποιεί τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις του, ο Αιτωλοακαρνάνας υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός.

Κάπως έτσι, χωρίς δηλαδή φανφάρες και… προκαταβολική δημοσιότητα, έρχεται σήμερα στην Πάτρα και στις 11 το πρωί θα προεδρεύσει σε συνδιάσκεψη στην «Αχάια Κλάους» για την ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική), όπου θα προβεί σε ανακοινώσεις που αφορούν στον ενεργό γεωργό και τις μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται για την αναδιανεμητική ενίσχυση, διά της ανακατανομής από μεγαλύτερες σε μικρότερες ή μεσαίες γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Στο ίδιο πλαίσιο ο υπουργός θ’ αναφερθεί και στην εφαρμογή του καθεστώτος των οικολογικών σχημάτων.

Στην περιφερειακή συνδιάσκεψη πέραν της παρουσίας, φυσικά, της ηγεσίας της ΠΔΕ, έχουν κληθεί και οι εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων του αγροτικού τομέα.
Θόρυβο ίσως προκαλέσει ο Αγροτικός Σύλλογος Δυτικής Αχαΐας και Ωλωνίας, που έχει καλέσει όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους, στις 10 π.μ. στην πύλη της «Αχάια Κλάους», σε παράσταση διαμαρτυρίας προς τον υπουργό, για τα προβλήματα της περιοχής τους.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Έρχονται διαδοχικά διαστήματα βροχοπτώσεων- Η πρόγνωση των πρώτων 10 ημερών του Δεκεμβρίου και μέχρι τέλος του μήνα
ΕΚΤΑΚΤΟ - Αισθητή σεισμική δόνηση στην Πάτρα
Γιώργος Κοτοπούλης: «Βιβλική καταστροφή» - Πέτρες σκέπασαν τα πάντα! - ΦΩΤΟ
Πύργος: Έκλεβαν κατ' εξακολούθηση - Συνελήφθησαν δύο άνδρες