Στην Πάτρα το 13ο Επιμορφωτικό Webinar του ΣΕΠΥ

ΠΑΤΡΑ

Στην Πάτρα και σε αίθουσα του κολυμβητηρίου «Αν. Πεπανός» θα γίνει το Σάββατο 22 Οκτωβρίου το “13ο Επιμορφωτικό Webinar του ΣΕΠΥ με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος «Swim &PlayBall».

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΥ αναφέρει: «O ΣΕΠΥ σας προσκαλεί στο “13ο Επιμορφωτικό Webinar ” των προπονητών Υδατοσφαίρισης με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος “Swim &PlayBall” που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα το Σάββατο 22/10/2022 και ώρα 16.30 στο χώρο του Εθνικού Κολυμβητηρίου “Α.Πεπανός”.

 

To “Swim &PlayBall” αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο-εγχειρίδιο του αναπτυξιακού προγράμματος της FINA με στόχο την μεθοδική εκμάθηση των μικρών παιδιών στο άθλημα της Υδατοσφαίρισης και απευθύνεται σε όλες τις Εθνικές ομοσπονδίες.

 

Εισηγητής του σεμιναρίου–webinar θα είναι ο εκ των δημιουργών του συγκεκριμένου προγράμματος-συγγραφέας του εγχειριδίου & πολύπειρος προπονητής, κ.Γιάννης Γιαννουρής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εγχειρίδιο μεταφράστηκε πλέον και στην Ελληνική γλώσσα με πρωτοβουλία και ενέργειες του ΣΕΠΥ και σύντομα θα αναρτηθεί στην πλατφόρμα της FINA καθώς και στο site του συνδέσμου μας».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ