Στην Πάτρα το Σάββατο η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, θα επισκεφθεί την Πάτρα, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

ΠΑΤΡΑ

Στην Πάτρα θα έρθει το Σάββατο η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Παρών θα είναι και ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης.

Το Σάββατο είναι ημέρα διπλής ακαδημαϊκής «γιορτής» για το ΕΑΠ το οποίο αφενός εγκαινιάζει το νέο υπερσύγχρονο Kτίριο του στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας και αφετέρου υποδέχεται στην επιστημονική κοινότητά του τον ακαδημαϊκό και πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) Δημήτριο Θάνο.

Στις 6.00 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που κατασκευάστηκε στην Πανεπιστημιούπολη του Ιδρύματος, το οποίο περιλαμβάνει υπερσύγχρονα νέα εργαστήρια, χώρους εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Επίσης το ΕΑΠ μετά από σχετική εισήγηση της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας και ομόφωνη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, θα αναγορεύσει τον Ακαδημαϊκό και Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΙΒΕΑΑ, κ. Δημήτριο Θάνο σε Επίτιμο Καθηγητή του Ιδρύματος.

Στην τελετή αναγόρευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του νέου Κτιρίου του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα, ο τιμώμενος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «SARS-CoV-2: Η βιολογία μιας απειλής».

Οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Youtube, στο σύνδεσμο: https://youtu.be/bQoUk_poHGA

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας
Αγρίνιο
ΔΕΥΑΠ
στάση εργασίας