Στην πρώτη στραβή θα του την πέσουν
Τα δεδομένα και οι προθέσεις του Μάκη Γκαγκάτση για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Ας υποθέσουμε ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει τις καλύτερες προθέσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οτι θέλει να κάνει πράγματα, να επαναφέρει τη χαμένη του αξιοπιστία, να βελτιώσει τη διαιτησία και άλλα πολλά.
Πώς θα γίνουν όλα αυτά έχοντας δίπλα του όλους τους «μεγάλους», μαζί του (ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός) και απέναντι (ΑΕΚ – Παναθηναϊκός); Πάντα αυτό είναι το πρόβλημα. Κανένας πρόεδρος της ΕΠΟ δεν είναι ποτέ ανεξάρτητος, όλοι έχουν «βαρίδια» που δεν μπορούν να διαχειριστούν καθώς ξεπερνούν κατά πολύ τη δύναμή τους. Ο Γκαγκάτσης προέρχεται από τον ΠΑΟΚ, είναι ΠΑΟΚ.
Στην πρώτη «στραβή», θα βγει ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και θα «κράζουν».
Αν υπάρχει κάτι θετικό, αυτό είναι πως είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και δεν έχει καμία σχέση με τον Τάκη Μπαλτάκο. Σωστές ή λάθος, ο Γκαγκάτσης θα παίρνει τις αποφάσεις και όχι ο CEO, ούτε τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Είναι μια καλή αρχή, αλλά δεν σημαίνει και τίποτα. Κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με τις ομάδες που μειώνονται συνεχώς και τις άθλιες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S26 FE και τιμή από 700 δολάρια
«Μπλόκο» στα νέα Airbnb: Όλες οι αλλαγές, οι ζώνες απαγόρευσης και τα νεόδμητα
Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει πρόταση νόμου στη Βουλή για τα κόκκινα δάνεια
Ό,τι λέτε στο ChatGPT μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας και ήδη συμβαίνει
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
