Στην τελική ευθεία η επαγγελματική διαιτησία στη Super League 1
Η Super League ανακοίνωσε την ίδρυση του οργανισμού «Επαγγελματική Διαιτησία Ποδοσφαίρου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία»
Στην τελική ευθεία μπαίνει η σύσταση επαγγελματικής διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Η Super League, συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την ίδρυση του οργανισμού «Επαγγελματική Διαιτησία Ποδοσφαίρου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία», που αναλαμβάνει, όπως τονίζει, την υλοποίηση της επαγγελματικής διαιτησίας στα πρότυπα της Premier League.
Σημειώνει, επίσης, ότι «ο θεσμός της επαγγελματικής διαιτησίας αποτελεί σημαντικό βήμα προόδου».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
«Η Super League ανακοινώνει, σε συνέχεια σχετικών αποφάσεων του Διοικητικού της Συμβουλίου, την ίδρυση του οργανισμού ”Επαγγελματική Διαιτησία Ποδοσφαίρου Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία”, που αναλαμβάνει την υλοποίηση της επαγγελματικής Διαιτησίας, στα πρότυπα της Premier League.
Ο θεσμός της επαγγελματικής διαιτησίας αποτελεί σημαντικό βήμα προόδου, όπως έχει ήδη καταδείξει η διεθνής εμπειρία και θα συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, πάνω σε διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα».
Πηγή: sport-fm.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κάμπινγκ της Ασπροβάλτας στη Θεσσαλονίκη
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Ολλανδία: «Κόκκινος συναγερμός» για χάπια ecstasy με το πρόσωπο του Τραμπ
