Στην Τέρψη Πατρών διεξήχθη η συνεδρίαση του ΣΕΑΔΕ

Καταγραφή προβλημάτων και ανταλλαγή απόψεων με τον Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαΐμη

Στην Τέρψη Πατρών διεξήχθη η συνεδρίαση του ΣΕΑΔΕ

Τις ανάγκες της Τέρψης Πατρών και της ευρύτερης περιοχής επισήμαναν επιχειρηματίες, φορείς και κάτοικοι στον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του ΣΕΑΔΕ τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023. Ο κ. Ζαΐμης επέλεξε τα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέρψης για τη διεξαγωγή της συνεδρίασης προκειμένου να ενημερώσει για τα έργα, τα Επιχειρησιακά Προγράμματα με το Νέο ΕΣΠΑ 2021-2027 και το Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος τους πολίτες που δραστηριοποιούνται ή κατοικούν στο Ανατολικό Διαμέρισμα αλλά και να ακούσει με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος να γίνει και μια ενεργειακή κοινότητα στο ΒΙΟΠΑ με τον κ. Ζαΐμη να τονίζει: «Ο διάλογος και η ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δημοκρατίας αλλά και της κοινωνικής συνοχής όταν συνοδεύεται και από έργα και δράσεις την επόμενη ημέρα. Από την πλευρά μας θα είμαστε πάντα δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν με έργα και όχι λόγια. Ένα από αυτά που θα γίνει σύντομα είναι η ενεργειακή κοινότητα στο ΒΙΟΠΑ με στόχο την ενίσχυση όχι μόνο των ατομικών / οικογενειακών εισοδημάτων, αλλά και της τοπικής επιχειρηματικότητας, της αλληλέγγυας οικονομίας και την προώθηση της ενεργειακής δημοκρατίας».

Παράλληλα, για το παρόν και το μέλλον του ΒΙΟΠΑ, τα οξυμένα προβλήματα λόγω της ενεργειακής κρίσης αλλά και στα σοβαρά θέματα των επαγγελματιών αναφέρθηκε εκτενώς ο Πρόεδρος του φορέα Διοίκησης και Διαχείρισης ΒΙΟΠΑ Παναγιώτης Κοτσίρης. Δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι συμμετείχαν στην εκδήλωση ενώ το συντονισμό της είχε αναλάβει ο συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments