Στις 12:30 συνάντηση Μητσοτάκη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει δεκτός στις 12:30 από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας,Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για όσα συζητήθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ για το Ουκρανικό, τη θέση της Ελλάδας και την πρόταση της κυβέρνησης, η οποία έγινε δεκτή, για έκτακτα μέτρα στην ενέργεια.
Ο πρωθυπουργός, μετά το τέλος της έκτακτης Συνόδου Κορυφής για τις ραγδαίες εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία, δεν έδωσε συνέντευξη τύπου, αλλά επιστρέφει κατευθείαν στην Αθήνα, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.
Στις 16:00 ο κ.Μητσοτάκης θα συμμετάσχει,μέσω τηλεδιάσκεψης, από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, στην Εκτακτη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς ζεσταίνεις το κρεβάτι πριν ξαπλώσεις
Επιστημονική συνάντηση για τις Βυζαντινές Σπουδές στην Πάτρα
Η Bambu Lab φέρνει νέο σύστημα 3D printing με εννέα ανεξάρτητες κεφαλές
Πώς ζεσταίνεις το μπάνιο χωρίς καλοριφέρ
Αχαΐα: Καλλιτεχνικό show από το Σύλλογο Κουρέων και Κομμωτών ΦΩΤΟ
