Στις 5/4 στα Καλάβρυτα η δίκη για τον πρώην κορυφαίο παράγοντα της ΕΟΚ

Για τις 5 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο των Καλαβρύτων ορίστηκε η δικάσιμος για τη γνωστή υπόθεση καταγγελίας από υπάλληλο της Ομοσπονδίας σε βάρος πρώην κορυφαίου στελέχους της ΕΟΚ.

Στις 5/4 στα Καλάβρυτα η δίκη για τον πρώην κορυφαίο παράγοντα της ΕΟΚ Στις 5 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαβρύτων ορίστηκε η δικάσιμος στη γνωστή υπόθεση της καταγγελίας υπαλλήλου της ΕΟΚ εις βάρος πρώην στελέχους της Ομοσπονδίας

Στα Καλάβρυτα και όχι στην Πάτρα, ορίστηκε να γίνει η δικάσιμος στην πολύκροτη υπόθεση της καταγγελίας της υπαλλήλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης εις βάρος πρώην κορυφαίου στελέχους της ΕΟΚ.

Η δικάσιμος ορίστηκε, μάλιστα, για τις 5 Απριλίου, αν και δεν αποκλείεται, αν κι εφόσον οριστούν τελικά εθνικές εκλογές στις 9 Απριλίου (όπως ακούγεται ευρέως), η διαδικασία να πάρει νέα αναβολή για το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο.
Σε κάθε περίπτωση, η δίκη αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα όλων, μπασκετικών και μη και η κάθε πλευρά θα αναπτύξει την επιχειρηματολογία της για μια τόσο πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία απασχολεί εδώ και μήνες το πανελλήνιο.

Θυμίζουμε ότι η 44χρονη υπάλληλος κατήγγειλε τον Μάρτιο του 2021 στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τα όσα ισχυρίζεται πως υπέστη από τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας το βράδυ της 11ης Ιουλίου του 2014 όταν αποστολή της ΕΟΚ είχε επισκεφτεί την Κρήτη μαζί με την Εθνική ομάδα Νέων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης. Στη συνέχεια ο Υφυπουργός διαβίβασε την καταγγελία της στον Εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις που βαραίνουν το πρώην στέλεχος της ΕΟΚ, γνωστοποιώντας την απόφασή του αυτή και μέσω ανάρτησης και στο Twitter.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την πλευρά της 44χρονης, σε συνδυασμό με τις καταθέσεις των πρωταγωνιστών και των μαρτύρων τους, οδήγησαν το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο πλημμελειοδικών Πατρών, μετά και την εισαγγελική πρόταση, στην έκδοση βουλεύματος και την παραπομπή της υπόθεσης στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Για να δούμε, λοιπόν, τι απόφαση θα λάβει το δικαστήριο στα Καλάβρυτα!

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ