Στο δείπνο του Τζόρτζ Τσούνης ο Πέτρος Δαδιώτης

Με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 100 χρόνων από την ίδρυση της ΑΧΕΠΑ.

ΑΧΕΠΑ

Με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 100 χρόνων από την ίδρυση της ΑΧΕΠΑ, ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζόρτζ Τσούνης παρέθεσε δείπνο στην κατοικία του, σε εξέχοντα μέλη της ομογενειακής οργάνωσης. Μεταξύ των περίπου 80 προσκεκλημένων (εκ των οποίων περισσότεροι από 50 ήρθαν από τις ΗΠΑ) παραβρέθηκε και ο Αιγιώτης Πέτρος Δαδιώτης, εξέχον μέλος της ΑΧΕΠΑ από το 1975 με πολύπλευρη δράση και προσφορά τόσο στην Ελλάδα όσοι και στις ΗΠΑ.

«Η ΑΧΕΠΑ είναι σταθερά ταγμένη υπέρ της Ελλάδας και της διάδοσης του ελληνισμού και φέτος είναι χρονιά ορόσημο καθώς συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής με κοινωνική προσφορά και πολύπλευρη δράση. Με τον πρέσβη των ΗΠΑ μιλήσαμε για πολλά θέματα και για το Αίγιο, από το οποίο έχει περάσει και του άρεσε πολύ» είπε ο κ. Δαδιώτης προσθέτοντας: «Ενδιαφέρεται πολύ για την Ελλάδα και όπως μου είπε προσωπικά θέλει, όταν αποχωρήσει να έχει προσφέρει έργο το οποίο θα μείνει και θα μνημονεύεται».

Ο Πέτρος Δαδιώτης, που προσκλήθηκε προσωπικά από τον γενικό διευθυντή των ΑΧΕΠΑΝΣ στις ΗΠΑ, Βasil Mossaidis, για πολλά χρόνια εκπροσωπεί επίσημα τους ΑΧΕΠΑΝΣ στην Ελλάδα αλλά και στο Ντένβερ του Κολοράντο.

ΑΧΕΠΑ ΑΧΕΠΑ

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments