Στο Δήμο Ερυμάνθου ο πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου Ιωάννης Ανδρουλάκης, συνάντηση με τον Θ. Μπαρή

Τι συζητήθηκε κατά την επίσκεψη του προέδρου του Πράσινου Ταμείου, Ιωάννη Ανδρουλάκη με τον Θόδωρο Μπαρή στο Δήμο Ερυμάνθου

Ερυμάνθου

Στον Δήμο Ερυμάνθου βρέθηκε σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου, Ιωάννης Ανδρουλάκης, όπου στο Δημαρχείο, στη Χαλανδρίτσα, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, Θόδωρο Μπαρή και στελέχη του Δήμου.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία των έργων που χρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο, όπως η τοποθέτηση παιδικών χαρών σε Κοινότητες, οι αναπλάσεις οικισμών, η αποπεράτωση των εργασιών στο νέο Δημαρχείο και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απορρόφηση των πιστώσεων από τον Δήμο Ερυμάνθου για έργα που αφορούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ενώ έγινε συζήτηση και για τη νέα πρόσκληση του Πράσινου Ταμείου για την ενίσχυση της πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών με περιαστικά δάση. Ο κ. Μπαρής από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Ανδρουλάκη για τη συνεργασία και ζήτησε οι μικροί Δήμοι που στερούνται εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, αλλά έχουν ανάγκη πρόσβασης σε περισσότερα χρηματοδοτικά εργαλεία να τίθενται σε προτεραιότητα λόγω των αυξημένων αναγκών τους.

“Ευχαριστούμε τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Πράσινου Ταμείου για το ενδιαφέρον τους. Ο Δήμος μας έχει καταφέρει να εντάξει σημαντικά έργα στο Πράσινο Ταμείο, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει. Σε αγαστή συνεργασία θα ανταποκριθούμε και στη νέα πρόσκληση για έργα αντιπυρικής προστασίας των χωριών μας. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε πόρους και από άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα, εθνικά και ευρωπαϊκά με σκοπό να δρομολογήσουμε έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας”, δήλωσε ο κ. Μπαρής.