Στο ΓΝ Καλαβρύτων ο Γιάννης Καρβέλης: Πλήρης ανακαίνιση του Γυναικολογικού Ιατρείου – Σύγχρονος εξοπλισμός στο Καρδιολογικό
Η συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της μονάδας, επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων στο γυναικολογικό ιατρείο, το οποίο όπως είπε ο κ. Καρβέλης θα ανακαινιστεί πλήρως.
Πλήρης ανακαίνιση και προμήθεια νέων σύγχρονων μηχανημάτων για το γυναικολογικό ιατρείο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων.
Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Διοικητής της 6ης Γιάννης Καρβέλης και ο Υποδιοικητής Παναγιώτης Μάλλιος επισκέφθηκαν το νοσοκομείο, όπου τους υποδέχθηκε η διοικήτρια της νοσηλευτικής μονάδας Ιωάννα Σφυρή. Η συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της μονάδας, επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων στο γυναικολογικό ιατρείο, το οποίο όπως είπε ο κ. Καρβέλης θα ανακαινιστεί πλήρως.

Παράλληλα, η κουβέντα επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα, όπως σε χώρους που χρησιμοποιούνται παλαιότερα, να αξιοποιηθούν σύντομα. Ο κ. Καρβέλης, κατέγραψε τη λίστα με το σύνολο των ζητημάτων και ήδη έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ημερήσιες προβλέψεις 3/8 Η Σελήνη στον Κριό φέρνει τύχη και δράση!
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Στο Λιμνοχώρι η ανατολή της περιόδου του Δεκαπενταύγουστου ΦΩΤΟ
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος στο Blue Achaia Forum 2026 ΦΩΤΟ
