Στο κενό 45χρονος εργάτης στη Σίνδο: Τραυματίστηκε την ώρα εργασιών
Ένας 45χρονος άνδρας τραυματίστηκε το πρωί της Δευτέρας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, όταν έπεσε από ύψος τριών μέτρων κατά τη διάρκεια εργασιών. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Ένα ακόμη εργατικό ατύχημα καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Μαΐου, αυτή τη φορά στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, με τραυματία έναν 45χρονο άνδρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:00 το πρωί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, την ώρα που ο εργαζόμενος εκτελούσε εργασίες και έπεσε από ύψος περίπου τριών μέτρων.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο 45χρονος έχει υποστεί κακώσεις, χωρίς μέχρι στιγμής να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την ακριβή κατάσταση της υγείας του.
Οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 29 χρόνια από το δυστύχημα στο Παρίσι – Η μαρτυρία του διασώστη
SweepLED: Η συσκευή 7 δολαρίων που εντοπίζει κρυφές κάμερες
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Εφερε από την Αίγυπτο 3.100 λαθραία τσιγάρα – Τον έπιασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
