Στο μητρώο της ΓΓΑ ο Παναιγιάλειος

Τα εύσημα πάντως αξίζει να τα πάρουν τα δύο μέλη της προσωρινής διοίκησης, οι Γιώργος Μπέσκος και Γιώργος Μπάστας

Στο μητρώο της ΓΓΑ ο Παναιγιάλειος

Μία δύσκολη αποστολή, σε μία δύσκολη περίοδο της ιστορίας του Παναιγιαλείου, η προσωρινή διοίκηση του συλλόγου κατάφερε να την φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία. Συγκεκριμένα, από σήμερα, στη λίστα όλων των αθλητικών σωματείων που έχουν καταχωρηθεί στο μητρώο συλλόγων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι καταγεγραμμένο κι αυτό του Παναιγιαλείου ΓΣ.

Μετά από στοχευμένες και επίπονες προσπάθειες των διοικούντων, ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια και οι δυσκολίες που υπήρχαν ή παρουσιάστηκαν στην πορεία της προσπάθειας εγγραφής και πλέον ο Αιγιώτικος σύλλογος έχει το δικαίωμα να πάρει μέρος σε όλων των ειδών τις αθλητικές δραστηριότητες.

Τα εύσημα πάντως αξίζει να τα πάρουν τα δύο μέλη της προσωρινής διοίκησης, οι Γιώργος Μπέσκος και Γιώργος Μπάστας, που είχαν πάρει ουσιαστικά όλη την ευθύν της σύνταξης του φακέλου και την υποβολή του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ