Στο Παρίσι ο πατρινός Γιώργος Παπαπαύλου
Ο αγαπημένος ηθοποιός δημοφιλών σειρών έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και μετέβη στο Παρίσι.
Ενα ακόμη ταξίδι στο εξωτερικό απολαμβάνει ο Γιώργος Παπαπαύλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός δημοφιλών σειρών έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και μετέβη στο Παρίσι.
Ο πατρινός ηθοποιός και δάσκαλος υποκριτικής δεν δίστασε να ποζάρει με φόντο τον Πύργο του Αϊφελ στο Παρίσι στέλνοντας τις ευχές του για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Kαλή χρονιά! Υγεία αγάπη και τύχη εύχομαι!
Φέτος αισθάνομαι την ανάγκη να ευχηθώ σε μας τους Ελληνες αξιοκρατία! Να πάψουμε να είμαστε πελατάκια και να στείλουμε σπίτι τους όλους αυτούς που μας ζητούν να γίνουμε! Ας αντικατασταθεί το ‘’ποιον ξέρεις’’ με το ‘’ποιος είσαι’’… ας είναι το 24 καλύτερο! Και του χρόνου όλοι εδώ!».

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Nέα λειτουργία στο iPhone με το iOS 27.2 τα κάνει άχρηστα για τους κλέφτες
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το KinoFest 2026 ΦΩΤΟ
Μην πετάξεις ποτέ ξανά το μπλε κουτάκι της Nivea: Δες τι μπορείς να φτιάξεις!
Το MacBook Neo έδειξε τον δρόμο μήπως έρχεται ένα φθηνό Mac Neo
Αρχαία Ολυμπία: Με επιτυχία ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross ΦΩΤΟ
