Στο Παρίσι ο τελικός του Champions League
Άλλαξε η έδρα, τέλος η Αγία Πετρούπολη
Τα όσα γίνονται στην Ουκρανία και η στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας έφερε εξελίξεις στο Champions League, καθώς η UEFA αποφάσισε να αλλάξει την έδρα του τελικού ορίζοντας ως έδρα το Παρίσι αντί για την Αγία Πετρούπολη (Gazprom Arena) που είχε αρχικά οριστεί.
Η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σε έκτακτη γενική συνέλευση που διεξάχθηκε την Παρασκευή (25/02) αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή της έδρας του τελικού, καθώς υπάρχουν φωνές για να ματαιωθούν όλες οι διεθνείς αναμετρήσεις στη Ρωσία (πχ. μπαράζ προκριματικών Μουντιάλ).
Η UEFA σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη (24/02) επισήμανε ότι συμμερίζεται τη σημαντική ανησυχία της διεθνούς κοινότητας για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της προς τους Ουκρανούς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Ζώδια Σήμερα 7/8: Ξαφνικές ειδήσεις και μεγάλες ανατροπές!
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
«Θερινό Σινεμά – Μαζί για την Ψυχική Υγεία» από τον Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
