Στο σπίτι της Άννας Μαρίας στην Αθήνα τα παιδιά του τέως βασιλιά μια μέρα μετά την κηδεία

Μια ημέρα μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τα παιδιά του επισκέφθηκαν την μητέρα τους στο διαμέρισμα που ζει πλέον μόνη της στο κέντρο της Αθήνας.

παιδιά

Μια ημέρα μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τα παιδιά του επισκέφθηκαν την μητέρα τους στο διαμέρισμα που ζει στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα στο οποίο είχε μετακομίσει από το Πόρτο Χέλι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μαζί με τη σύζυγό του Άννα Μαρία όταν επιβαρύνθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Το πρωί επισκέφθηκε την Άννα Μαρία ο γιος της Παύλος μαζί με την οικογένειά του. Μάλιστα στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι και συνόδεψε το γιο του σε ένα βαν και τον αποχαιρέτησε διότι προφανώς θα έφευγε από την Ελλάδα.

Πήγαν επίσης τόσο ο Νικόλαος όσο και ο Φίλιππος μαζί με τις οικογένειές τους όπου έμειναν για αρκετό χρονικό διάστημα με τη μητέρα τους.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα 250 τ.μ. βρίσκεται σε ένα εμβληματικό κτίριο στην οδό βασιλίσσης Σοφίας και έχει παραχωρηθεί από μια πολύ γνωστή εφοπλιστική οικογένεια με την οποία η τέως βασιλική οικογένεια συνδέεται με βαθιά φιλία.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γ. Σ.
Γ. Σ.
17 ημέρες πριν

Όχι πολλή γνωστή, πολύ γνωστή