Στο Βελιγράδι αντιπροσωπεία του ΣΕΠΠΕ-Συνάντηση Αγγελόπουλου-Γκάετς

Ο προπονητής της Παναχαϊκης Αρης Αγγελόπουλος είναι πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ

Στο Βελιγράδι αντιπροσωπεία του ΣΕΠΠΕ-Συνάντηση Αγγελόπουλου-Γκάετς

Στο Βελιγράδι βρέθηκε ελληνική αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.ΠΕ.), όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Αθλητισμού της Σερβίας με τον Υπουργό Αθλητισμού Ζόραν Γκάιτς.

Την ελληνική αντιπροσωπεία αποτέλεσαν ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Κώστας Χαριτωνίδης, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Π.ΠΕ. Άρης Αγγελόπουλος και ο Ταμίας του Σ.Ε.Π.ΠΕ. Κρίτων Αυγερόπουλος.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης, από τη σερβική πλευρά, ο Γενικός Γραμματέας της Σερβικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ιβάν Κνιέζεβιτς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πετοσφαίρισης της Σερβίας Ντούσκο Νίκολιτς.

Νέα ιστοσελίδα από την ΕΣΠΕΠ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής και της σερβικής πετοσφαίρισης, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδας–Σερβίας στον τομέα του Αθλητισμού, το οποίο είχαν υπογράψει στην Αθήνα ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης και ο Υπουργός Αθλητισμού της Δημοκρατίας της Σερβίας Ζόραν Γκάιτς, δημιουργώντας ένα σταθερό θεσμικό πλαίσιο για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των αθλητικών φορέων των δύο χωρών.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο