Στους Παξούς ο Μόργκαν Φρίμαν, η συνάντηση με Παπακαλιάτη ΦΩΤΟ
«Το καλοκαίρι είναι εδώ μαζί με τον θρυλικό κύριο Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος επισκέφθηκε τους Παξούς», έγραψε σε ανάρτηση του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Στους Παξούς για τρίτη συνεχή χρονιά βρέθηκε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν για να γιορτάσει τα γενέθλιά του και συναντήθηκε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: Έλεγα «τι έχω γράψει Χριστέ μου, τι θα δει ο κόσμος;» BINTEO
Ο ηθοποιός που έγινε 88 χρόνων φιλοξενείται στο νησί στο σπίτι οικογένειας που ασχολείται με τον τουρισμό. Μάλιστα δοκίμασε και του άρεσαν πολύ γιουβαρλάκια.
Στο δείπνο για τα γενέθλιά του βρέθηκαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρία Καβογιάννη.
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο σεναριογράφος του «Maestro», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανήρτησε: «Μαρία ετοιμάσου. Το καλοκαίρι ήρθε και έχουμε καλεσμένους στο νησί! Το καλοκαίρι είναι εδώ μαζί με τον θρυλικό κύριο Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος επισκέφθηκε τους Παξούς παρέα με μία μοναδική ομάδα φίλων. Τι τιμή!».
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News