Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: «Ξερνάω» με Σάκη, Μαριαλένα
Έπαθλα, ανέσεις και στιγμές πολυτέλειας απόλαυσε η Κόκκινη ομάδα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο. Συγκεκριμένα μετά τη νίκη τους ο Σάκης, η Μαριαλένα, η Ελένη και ο Τριαντάφυλλος έκαναν βόλτα με ελικόπτερο, ράφτινγκ, πικ-νικ δίπλα στο ποτάμι, ενώ το βράδυ κοιμήθηκαν σε μια εντυπωσιακή βίλα.
Την ίδια ώρα οι μπλε βρίσκονταν στη γνώριμη για εκείνους… φτωχική καλύβα και σχολίαζαν όσα έγιναν στο αγώνισμα. Η κίνηση της Μαριαλένας να φιλήσει στο μάγουλο τον Σάκη Κατσούλη και να δηλώσει ότι τον αγαπάει, εκνεύρισε τους μπλε, οι οποίοι έκαναν λόγο για ψεύτικη συμπεριφορά. Μάλιστα, ο Ηλίας Μπόγδανος δεν κρατήθηκε και ξέσπασε.
«Και στο τέλος ρωτάει ο Ατζούν τη Μαριαλένα “πώς νιώθεις που ο Σάκης έφερε τη νίκη;”. Και λέει η Μαριαλένα “σ’ αγαπώ πολύ” και τον φιλάει στο μάγουλο. Συγγνώμη γι’ αυτό, ανακατευόμουν πάρα πολύ ώρα, από τον αγώνα, τώρα δεν μπόρεσα να το κρατήσω, αλλά ξερνάω», ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συζήτηση μαθητών Λυκείων της Αχαΐας με την ευρωβουλευτή Έλενα Κουντουρά ΦΩΤΟ
To ChatGPT βάζει πλέον «κρυφή» υπογραφή στα κείμενα
ΑΣΕΠ: Ανοίγουν οι αιτήσεις για 97 μόνιμες θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (3ΓΒ/2026)
Το Εικαστικό Εργαστήριο του Πανηπειρωτικού ανοίγει
Ο Τραμπ ξαναβάφτισε την τεχνητή νοημοσύνη και ο Elon Musk ακολουθεί
