Σβόλης για τις επιτυχίες των μικρών: «Ο αθλητισμός μας απογειώνει!»

Συγχαρητήρια σε Αθλο, ΝΟΠ, ΝΕΠ, Προμηθέα και Απόλλωνα έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Σβόλης μετά τις τελευταίες επιτυχίες στους αγωνιστικούς χώρους.

Σβόλης Ο Κώστας Σβόλης συνεχάρη Αθλο, ΝΟΠ, ΝΕΠ, Προμηθέα και Απόλλωνα

Συγχαρητήρια στις ηλικιακές ομάδες σε βόλεϊ, πόλο και μπάσκετ που προκρίθηκαν το Σαββατοκύριακο σε τελικές φάσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων έστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλης.

Σβόλης

Κώστας Σβόλης

Το σχετικό μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου της Πάτρας ααναφέρει ότι «ο αθλητισμός μας απογειώνει!» και έχει αναλυτικά ως εξής:

«Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων Κώστας Σβόλης και σύσσωμη η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ Παίδων του Αθλου για την πρόκρισή της στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, στους Εφηβους πολίστες του ΝΟΠ και της ΝΕΠ για την πρόκρισή τους στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος, στους Παίδες του Προμηθέα που θα δώσουν «παρών» για μια ακόμη φορά σε τελική φάση Πανελληνίου πρωταθλήματος, διεκδικώντας ξανά ένα μετάλλιο (σ. είχε προηγηθεί και η 5η θέση των Εφήβων) και τέλος στις Κορασίδες της ομάδας μπάσκετ του Απόλλωνα που πέρασαν στα τελικά του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος και μας έκαναν όλους υπερήφανους! Ο αθλητισμός είναι μια δύναμη που απογειώνει την πόλη μας! Πολλά μπράβο σε αθλητές, προπονητές και διοικούντες για τις επιτυχίες του Σαββατοκύριακου!»