Συγχαρητήρια στους μαθητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων

Κατέθεσαν όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος τους.

Συγχαρητήρια στους μαθητές του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού και η Γραμματεία του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, συγχαίρουν όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης, που παρά τα απαράδεκτα εμπόδια που έβαλε η Κυβέρνηση για την είσοδο στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, κατέθεσαν όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος τους.

Σε όλους και όλες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί το μέτρο της επιτυχίας και της αποτυχίας δεν είναι μόνο αν πέρασε κάποιος ή κάποια σε μια σχολή, αλλά και κάτω από ποιες συνθήκες μπόρεσε επάξια να ανταποκριθεί.

Όπως σημειώνεται: «Εκφράζουμε επίσης θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι με αυτοθυσία και παρά τις δικές τους δυσκολίες, συνέβαλαν καθοριστικά για μια ακόμα χρονιά στην επιτυχία των μαθητών και μαθητριών μας.

Τέλος ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν το μέλλον των παιδιών τους και βαδίσαμε ενωμένοι, για μια ακόμα χρονιά, στον δύσκολο δρόμο της επιτυχίας».

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ