Συγκέντωση ανθρωπιστικής βοήθειας σε Αγρίνιο και Ναύπακτο
Δίνεται προτεραιότητα σε κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό, σε Αγρίνιο και Ναύπακτο θα συγκεντρώνεται έως την Πέμπτη 9/2/2023.
Δήμοι, φορείς, σύλλογοι και απλοί πολίτες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την κινητοποίηση βοήθειας υλικών αγαθών για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και τη Συρίας.
Την αλληλεγγύη του στον δοκιμαζόμενο λαό των γειτόνων εξέφρασε το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου με συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας ενώ δεν άργησαν οι Δήμοι Αγρινίου και Ναυπακτίας να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή, προσπάθεια που θα ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι μετά την πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας.
Υλική βοήθεια δίνεται προτεραιότητα σε κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές και ιατροφαρμακευτικό υλικό, σε Αγρίνιο και Ναύπακτο θα συγκεντρώνεται έως την Πέμπτη 9/2/2023.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
«Χτύπησε» ο αλγόριθμος της ΑΑΔΕ: 970.000 ζευγάρια παπούτσια χωρίς παραστατικά και έσοδα 2,7 εκατ. ευρώ
SweepLED: Η συσκευή 7 δολαρίων που εντοπίζει κρυφές κάμερες
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
