Συγκινεί μαθητής στην Σκόπελο: Βρήκε πορτοφόλι με 1.000 ευρώ και το παρέδωσε στην αστυνομία
Συγκινεί το περιστατικό με τον 13χρονο μαθητή στη Σκόπελο, που βρήκε πορτοφόλι με 1.000 ευρώ στο δρόμο και, χωρίς δεύτερη σκέψη, το παρέδωσε στην αστυνομία.
Ο 13χρονος μόλις είδε το πορτοφόλι σάστισε, ενώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν πως κάποιος έχει ανάγκη τα χρήματα. Όπως λέει στον ALPHA, δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή να το κρατήσει.
Ο νεαρός, με αίσθημα ευθύνης και κατανόησης, σκέφτηκε αμέσως ότι ο ιδιοκτήτης μπορεί να είχε πραγματική ανάγκη από τα χρήματα. «Εάν κάποιο παιδί βρεθεί στη θέση μου, να το παραδώσει στην αστυνομία, γιατί ο άνθρωπος που το έχασε μπορεί να το χρειάζεται», δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, προσθέτοντας ότι στην περίπτωση αυτή ο κάτοχος ήταν σε αναπηρικό αμαξίδιο.
«Εάν κάποιο παιδί βρεθεί στη θέση μου, να το παραδώσει στην αστυνομία γιατί αυτός ο άνθρωπος μπορεί να τα έχει ανάγκη. Όπως και στη δική μου θέση που ο κάτοχος του πορτοφολιού ήταν σε αμαξίδιο» είπε ο μαθητής. Για την καλή του πράξη κέρδισε το μπράβο των καθηγητών, οι οποίοι τον τίμησαν με έπαινο.
Ο κάτοχος του πορτοφολιού, μόλις το παρέλαβε, θέλησε να επικοινωνήσει άμεσα τον μαθητή και τον ευχαρίστησε.
View Video – no integration ID provided
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
Έρευνα αποκάλυψε ότι τηλεοράσεις της LG κατέγραφαν ήχο ενώ ήταν κλειστές
Ο Σβόλης στο GNC 3on3 της Αγίου Νικολάου ΦΩΤΟ
Πώς να ντύσεις τα σχολικά βιβλία βήμα βήμα
Η Google αναγκάστηκε να αλλάξει τις αναζητήσεις στην Ευρώπη και μιλά για την μεγαλύτερη υποβάθμιση εδώ και 29 χρόνια
