Συγκίνησε η εκδήλωση του συλλόγου «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ»
Το χειροκρότημα επιβράβευσε την πρωτοβουλία της προέδρου Βασιλικής Γούλα του ΔΣ του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ», και τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο.
Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, τιμήθηκε στην Πάτρα, από το Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στέλνοντας το μήνυμα “Ζω χωρίς να σε φοβάμαι” όπου είναι κι ο τίτλος της πρώτης ταινίας που γίνεται για το Σακχαρώδη Διαβήτη, σε σενάριο – σκηνοθεσία της Ελένης Βασιλοπούλου και φωτογραφία –μοντάζ του Χρήστου Κεϊμαλή.
Η κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου ODEON Veso Mare, αλλά και ο απόηχος μετά το τέλος της ταινίας μικρού μήκους “Ζω χωρίς να σε φοβάμαι”, δημιούργησε θετικά συναισθήματα σε όσους την παρακολούθησαν και το χειροκρότημα επιβράβευσε την πρωτοβουλία της προέδρου Βασιλικής Γούλα του ΔΣ του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» και τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο.


Βασιλική Γούλα, Χαράλαμπος Μπονάνος, Ελένη Βασιλοπούλου

Κατερίνα Βέργη, Ελένη Βασιλοπούλου, Άντα Ρεμούντη, Γεωργία Ηλιοπούλου, Βασιλική Γούλα, Πέτρος Ψωμάς, Χρήστος Κεϊμαλής
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να γλιτώσετε από τα κουνούπια το καλοκαίρι: Η Νο1 κίνηση
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Το κόλπο των 5 λεπτών στο μπαλκόνι που θα σε σώσει από τα κουνούπια αυτό το καλοκαίρι
«Αυτό το φαγητό σας βοηθά να παραμείνετε νέοι», λέει ειδικός
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
