Συγκλονισμένη η Φόνσου με τον θάνατο της Γαληνέα: «Δεν μπορώ… κόντεψα να πεθάνω μόλις μου το είπανε»

Συγκλονίζει η Άννα Φόνσου μιλώντας για την καλή της φίλη Νόνικα Γαληνέα που έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Συγκλονισμένη η Φόνσου με τον θάνατο της Γαληνέα: «Δεν μπορώ… κόντεψα να πεθάνω μόλις μου το είπανε»

Συγκλονισμένη και με δάκρυα στα μάτια η Άννα Φόνσου μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 για την καλή της φίλη Νόνικα Γαληνέα που έφυγε από τη ζωή μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Η Νόνικα ήταν φίλη μου, ήταν προστάτης μου, ήταν συγγενής μου, ήταν πάρα πολλά πράγματα για μένα αλλά και για πολύ άλλο κόσμο και βέβαια για την οικογένεια της. Ήταν κοντά σε όλους μας, έσκυβε στα προβλήματα μας, ήταν κοντά μας στις δύσκολες στιγμές μας. Με συμβούλευε, με φρόντιζε. Πάντα ήταν στοργική, πάντα πρόσχαρη, ευγενική, δοτική, ήταν πάντα εκεί» είπε κλαίγοντας η Άννα Φόνσου και συνέχισε:

«Πόσα πολλά πράγματα μας έχει χαρίσει στο Σπίτι του Ηθοποιού. Αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα, αυτό η Νόνικα. Πόσο κουράγιο μου έδινε για να συνεχίσω να παλεύω… Και τώρα πρέπει να μιλήσω εγώ για την Νόνικα με την οποία γελούσαμε την περασμένη εβδομάδα και είχαμε δώσει σήμερα ραντεβού για να οργανώσουμε τα γενέθλια της και να κάνει έκπληξη στα παιδιά της».

Η Άννα Φόνσου κατέληξε λέγοντας: «Δεν μπορώ… Σκεφτόμουν ότι χθες έδωσα μια συνέντευξη στη Νέγκα και την πιο πολλή ώρα μιλούσα για τη Νόνικα. Και περίμενα να έρθει σήμερα η μέρα για να πάω εκεί, να καθόμαστε οι δυο μας. Ήταν ξαφνική η είδηση, κόντεψα να πεθάνω μόλις μου το είπανε. Τόσο πολύ θα μου λείψει. Και θα ήθελα να έβλεπε τι κενό αφήνει σε όλους μας, πόσο την αγαπούσαν όλοι».

Να σημειώσουμε ότι τελευταία επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν αντί στεφάνων, στην κηδεία της να συγκεντρωθούν χρήματα για την ενίσχυση του Σπιτιού του Ηθοποιού που τόσο πολύ στήριζε όλα αυτά τα χρόνια.

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ