Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η αγνοούμενη κοπέλα που ακόμα αναζητείται και η «ορφανή» σορός

Υπάρχει μία σορός από την τραγωδία στα Τέμπη που δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί και μια οικογένεια που αναζητάει το παιδί της που δεν έχει εντοπιστεί.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η αγνοούμενη κοπέλα που ακόμα αναζητείται και η «ορφανή» σορός

Σήμερα,  αναμένεται να διενεργηθεί η επανεξέταση δύο σορών που έφτασαν στο νεκροτομείο Λάρισας μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τέμπη – Σύγκρουση τρένων: Το τελευταίο τηλεφώνημα του Ηλείου μηχανοδηγού πριν την τραγωδία
Η διενέργεια επανεξέτασης ζητήθηκε από τις οικογένειες των θυμάτων, παρουσία τεχνικού συμβούλου που έχουν ορίσει οι ίδιες.

Μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Τετάρτης για το αίτημα επανεξέτασης, η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, Ρουμπίνη Λεονταρή, ανέφερε ότι αυτό ζητήθηκε από δύο οικογένειες, με την ανακρίτρια να το κάνει αποδεκτό και να δίνει διαταγή ώστε η διαδικασία να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Όπως είπε, το πρωτόκολλο χειρισμού απωλειών μαζικών καταστροφών προβλέπει τη λήψη DNA από όλες τις σορούς, ακόμα και από τις αναγνωρίσιμες.

Αναφερόμενη στις σορούς που έχουν ταυτοποιηθεί, είπε ότι έχουν ταυτοποιηθεί με πιστοποιητικά θανάτου 29 άνδρες και 26 γυναίκες, ενώ ένας άνδρας δεν έχει ταυτοποιηθεί (έχει γίνει λήψη DNA, αλλά δεν υπάρχει DNA για να γίνει σύγκριση).

Επομένως, υπάρχει μία σορός που δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί και μια οικογένεια που αναζητάει το παιδί της που δεν έχει εντοπιστεί.

Όσον αφορά στην κοπέλα που εξακολουθούν να την αναζητούν οι γονείς της, η προϊστάμενη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας δήλωσε ότι δεν έχει κάτι από αυτό το πεδίο, που σημαίνει ότι δεν έχει εντοπιστεί κάτι.

Η κ. Λεονταρή εκτίμησε ότι η κοπέλα ενδεχομένως να βρισκόταν στο επίμαχο σημείο, όπου αναπτύχθηκε η μεγαλύτερη θερμοκρασία, «κι έτσι θα ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι».

Πηγή: onlarissa.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments