Συλλαλητήριο αύριο Παρασκευή για τα Τέμπη στη Θεσσαλία
Αύριο, 7 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί μαθητικό συλλαλητήριο στη Θεσσαλία, με συμμετοχή και των φοιτητικών συλλόγων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, στη θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με σκοπό να εκφραστεί η αντίδραση για τη συγκάλυψη του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Τα συλλαλητήρια, που οργανώνονται σε όλη τη χώρα από μαθητές, μαθήτριες και φοιτητές, έχουν το κεντρικό σύνθημα «Ή με τα κέρδη ή με τη ζωή!». Οι κινητοποιήσεις στοχεύουν να φέρουν στην επιφάνεια την αλήθεια για το τραγικό συμβάν και να απαιτήσουν πραγματική δικαιοσύνη.
Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών, σε ανακοίνωσή της, καλεί τα σχολεία να συμμετέχουν και τονίζει ότι η γενιά των νέων δεν θα ξεχάσει τη τραγωδία στα Τέμπη, ούτε θα επιτρέψει τη συγκάλυψή της. Υπογραμμίζουν πως οι αγώνες τους θα συνεχιστούν για να αποδοθεί δικαιοσύνη και να εντοπιστούν οι πραγματικοί ένοχοι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
H Meta στρατολογεί με το αζημιώτο influencers σε δώδεκα χώρες
Γιορτή βραστής γίδας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αλεποχωριτών
Πώς να κρατήσετε τη φέτα φρέσκια για μέρες: Γιατί χαλάει τόσο γρήγορα;
Το Googlebook έρχεται νωρίτερα και η Google χτυπά τα Windows laptops
14η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας από την ΑΛΜΑ Αιγίου
Το λαχανικό που «χαρίζει» μακροζωία – Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
GTA 6: Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, οι χάκερ πρόλαβαν τη Rockstar
