Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτρα, εντοπίστηκαν ηρωίνη και κάνναβη

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτρα, εντοπίστηκαν ηρωίνη και κάνναβη

Στην Πάτρα τρεις συλλήψεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις ελέγχων.

Συνελήφθη γιατί ψάρευε με καρούλι και πετονιά στη Ζάκυνθο
Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2,6 γραμμάρια ηρωίνης.

Όμως λίγες ώρες αργότερα, χθες το βράδυ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών συνέλαβαν ακόμη δύο άνδρες στην Πάτρα.

Τότε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού και κάνναβης, καθώς και 1,15 γραμμάριο κάνναβης.

Οι τρεις συλλήψεις εντάσσονται στους ελέγχους που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας για την αντιμετώπιση παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο