Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτρα και για τροχαία παράβαση στο Αγρίνιο – Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας
Η Αστυνομία Αχαΐας και Αιτωλίας ανακοίνωσε τρεις συλλήψεις σε Πάτρα και Αγρίνιο για υποθέσεις ναρκωτικών και παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Στην Πάτρα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν χθες το απόγευμα αλλοδαπό άνδρα, ο οποίος παρέλαβε δέμα από το Ηνωμένο Βασίλειο που περιείχε 9,1 γραμμάρια κάνναβης.
Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ προχώρησαν σε δεύτερη σύλληψη ημεδαπού άνδρα, έπειτα από έλεγχο, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με 3,4 γραμμάρια κάνναβης και 1,4 γραμμάρια κοκαΐνης.
Στο Αγρίνιο, η Τροχαία συνέλαβε χθες το πρωί έναν ημεδαπό άνδρα, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα ενώ του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο η άδεια ικανότητας οδήγησης, λόγω παράβασης του ΚΟΚ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
